Eschenfelder Mei brun (mei) 500g
Cod: 10993Descriere detaliată a produsului
Meiul brun este o formă roșu-portocalie de Panicum miliaceum L. (Panicum millet) din genul Panicum din familia ierburilor dulci (Poaceae).
Ouăle nu conțin gluten și sunt o bună alternativă fără gluten la alte cereale pentru persoanele care suferă de boala celiacă. Meiul este bogat în minerale precum cupru, magneziu, fier, mangan și mai ales siliciu (100 g de mei brun furnizează 550 mg de siliciu). O treime din siliciu este siliciu, un oligoelement care joacă un rol important ca nutrient și material de construcție pentru cartilaje, țesut conjunctiv, piele, păr și unghii și contribuie la mineralizarea oaselor. Conținutul de fier al meiului brun este destul de ridicat - 4,5 mg per 100 g. Coaja de mei brun conține, de asemenea, numeroase substanțe vegetale secundare antioxidante active, de ex. B. acidul fitic și acidul oxalic.
Germinare într-un recipient de germinare
Folosiți 1 sau 2 linguri. Înmuiați semințele timp de 8 ore în recipientul de germinare Eschenfelder. Apoi scurgeți apa și lăsați paharul înclinat cu sita în jos (ideal în grila de picurare Eschenfelder). Clătiți de două ori pe zi cu apă proaspătă și, după 3-6 zile, bucurați-vă de delicioșii germeni proaspeți de mei maro.
Parametri suplimentari
Categorie: | Germinaţie |
---|---|
Greutate: | 0.51 kg |
Marca: | Eschenfelder |
Cuprins: | 500 g |
Ingrediente: | mei brun |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!